Akşener’in Altılı Masa’dan ayrılması hakkında açıklana yapan İYİ Partili Turhan Çömez, “Asla Cumhur İttifakı'yla birlikte değiliz” dedi.

Akşener ile bir araya gelen Turhan Çömez’den Cumhur İttifakı açıklaması: Asla…
Fotoğraf: İHA

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bugün Akşener ve parti kurmaylarıyla bir araya geldiğini ifade eden Çömez, "Asla Cumhur İttifakı'yla birlikte değiliz. Bırakalım anketi millet yapsın" ifadelerini kullandı.

Sözcü TV'de konuşan İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Turhan Çömez, bugün Akşener’in parti kurmaylarıyla bir araya geldiğini söyledi, "Hiç konuşulmayan bir şeyi söyleyeyim. ‘O zaman biz beşimiz kalkıp gideriz’ dediler" dedi.

Çömez, 6'lı Masa'nın dağılmadığını ifade ederken, "Yola çıktığımızda neyin altına imza attıysak, bunların her bir kelimesine sadakatle bağlıyız" dedi.

"Asla Cumhur İttifakı'yla birlikte değiliz" diyen Çömez, "Bırakalım anketi millet yapsın. İlk turda kazanamıyorsa adaylardan biri, ipi göğüsleyemiyorsa bu milletin anketidir" ifadelerini kullandı.