Akşener, İYİ Parti'nin koronavirüs ile ilgili verdiği araştırma önergesinin reddedilmesine tepki göstererek "Eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak" dedi

Akşener, İYİ Parti'nin koronavirüs araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'nin dünyada hızla yayılan koronavirüs'e ilişkin verdiği araştırma önergesinin reddedilmesine tepki verdi. Akşener, "Demek ki, bir tehlike yok. Eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak” ifadelerini kullandı.

Akşener, İzmir programının ikinci gününe İYİ Parti Balçova İlçe başkanlığını ziyaret etti. Gazetecilerin "Koronavirüs'ün araştırılması için İYİ Parti’nin vermiş olduğu önergenin reddedilmesiyle ilgili düşünceleriniz nelerdir" sorusuna “Demek ki, bir tehlike yok. Eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak” yorumunu yaptı.

Mecliste grubu olan bir siyasi partinin hangi konuda olursa olsun toplumu bilgilendirme açısından çalışma yapması gerektiğinin altını çizen Akşener, bir komisyon kurup önlem alınmasını sağlamak lazım dedi.

Akşener açıklamasını şöyle tamamladı: “İnsan sağlığı ile alakalı bir şey ve bilgiler yetersiz özellikle sosyal medya aracılığı ile çeşitli bilgiler var. Bir süre sonra insanlarımız korkmaya başlayacak buna önlem almak üzere son derece iyi niyetli verilmiş bir araştırma önergesinin reddedildiğini görüyorum. Bu çok ilginç. Ben eğer bu milleti tanıyorsam bunların her birinin seçimlerde bir bedeli olacak. Sonuçta bu siyasi birşey değil bir komisyon kurup hepimizi bu konuda hem önlem almaya hem de aydınlatmaya dair bir adımı bile reddedebiliyorlar. Bu da sizlerin aracılığıyla milletimizin dikkatine”