İYİ Parti lideri Akşener, Altılı Masa'nın ikinci tur beşinci toplantısı öncesi liderler turuna başladı. Akşener ilk ziyaretini Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirdi. Akşener, Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile bir araya geldi.

Akşener, liderler turuna başladı: İlk ziyaret Davutoğlu ve Uysal'a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti.

Akşener, Altılı Masa'nın 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek ikinci tur beşinci toplantısı öncesi liderler turuna başladı.

İlk ziyaretini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na gerçekleştiren Akşener'in, basına kapalı iki saat süren görüşmede, Davutoğlu'nu 26 Ocak'ta yapılacak toplantıya davet ettiği ve toplantı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

İKİNCİ ZİYARET UYSAL'A

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Davutoğlu ile görüşmesinin ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal ile bir araya geldi.

Basına kapalı 1,5 saat süren görüşmede, Akşener'in Uysal'ı 26 Ocak'ta yapılacak toplantıya davet ettiği ve toplantı gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Akşener'in yarın (20 Ocak) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu, 23 Ocak Pazartesi günü ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ziyaret ederek, toplantıya davet etmesi bekleniyor.