İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin katıldığı Bursa İl Teşkilatı’nın dijital platformdaki bayram buluşmasında, “İYİ Parti yerelde ve genelde adım adım iktidara yürüyor. Yüzde 15-16 bandına oturduğu genel olarak kabul gören partimiz kuvvetle inanıyorum ki temmuzda yüzde 18’i bulacak. Göreceksiniz ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelecek” dedi.

Akşener: Partimiz temmuzda yüzde 18'i bulacak

İYİ Parti Bursa Teşkilatı'nın dijital platformda gerçekleştirdiği bayramlaşma programına, 300’e yakın partili katıldı. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener de bayramlaşma programına katılarak partililere sürpriz yaptı. Akşener, partinin adım adım iktidara yürüdüğünü öne sürerek, Bursa’daki çalışmaların övgüyü hak ettiğini özellikle belirtmek istediğini ifade etti.

Dijital platformdan partililere seslenen Akşener, “Araştırma şirketlerinin neredeyse tamamının teyit ettiği kamuoyu yoklamalarına göre İYİ Parti yerelde ve genelde adım adım iktidara yürüyor. Yüzde 15-16 bandına oturduğu genel olarak kabul gören partimiz kuvvetle inanıyorum ki temmuzda yüzde 18’i bulacak. Göreceksiniz ondan sonrası da çorap söküğü gibi gelecek. Bizler yeter ki vatandaşımızla hep iç içe olmaya devam edelim ve onları, yaşadıkları tüm sorunları çözeceğimize, her biri birer yürek yarası olan dertlerine derman olmaya geleceğimize bütün samimiyetimizle inandıralım” dedi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da Genel Başkan Akşener'e programa katıldığı için teşekkür ettiği konuşmasında "Genel Başkanımızın Bursa teşkilatımızdaki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, özellikle sahada gerçekleştirdiği etkili çalışmalarla ilgili övgüde bulunması, bizlerde ayrı bir memnuniyet ve motivasyon yaratmıştır" dedi.