Türkiye Wushu Federasyonu’nun Başkanvekili Abdurrahman Akyüz’ün kızı Elif Akyüz ve oğlu Necmettin Erbakan Akyüz, BirGün’ün ortaya çıkardığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Elif Akyüz, "Türkiye ve bayrak düşmanı vatan hainleri çekemiyorlar" iddiasında bulundu, Necmettin Erbakan Akyüz ise “PKK sempatizanları bize Erdoğan’a yakın olduğumuz için saldırıyor" dedi.

Akyüzlerden bilindik savunma: Bayrak düşmanı vatan hainleri bizi çekemiyor

SPOR SERVİSİ

Skandallarla gündemden düşmeyen Türkiye Wushu Federasyonu’nun (TWF) Başkanvekili Abdurrahman Akyüz’ün kızı Elif Akyüz ve oğlu Necmettin Erbakan Akyüz, BirGün’ün ortaya çıkardığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

7 dünya şampiyonluğu olduğunu iddia eden ancak sadece bir şampiyonluğu bulunan Elif Akyüz, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Sırasıyla şampiyonluklarım ve bazı ikinciliklerim arada paylaşım yapıp hatırlatmak lazım bazı Türkiye ve bayrak düşmanı vatan hainleri çekemiyorlar da” ifadelerini kullandı.

Resmi dünya şampiyonalarda herhangi bir madalyası olmadığı halde festival tadında geçen klasik şampiyonada 5 şampiyonluk yaşadığını söyleyen Necmettin Erbakan Akyüz ise, “PKK sempatizanları bize Erdoğan’a yakın olduğumuz için saldırıyor. Vatan hainleri bizi çekemiyor” diye konuştu.

İki sporcu toplamda 12 şampiyonluğu olduğunu iddia ederken Uluslararası Wushu Federasyonu’nun sitesinde yer alan bilgilere göre Elif Akyüz’ün 1, Necmettin Erbakan Akyüz’ün ise şampiyonluğu bulunmuyor.

akyuzlerden-bilindik-savunma-bayrak-dusmani-vatan-hainleri-bizi-cekemiyor-832980-1.