Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımı, Karim Benzema'dan sonra büyük bir transfer bombası daha patlattı. Al Ittihad, Chelsea'nin 32 yaşındaki yıldız futbolcusu N'Golo Kante'yi yıllık 100 milyon euro karşılığında renklerine bağladı.

Kaynak: Haber Merkezi
Al Ittihad, Benzema'nın ardından Kante'yi de kadrosuna kattı

Suudi Arabistan'da Cristiano Ronaldo ile başlayan transfer çılgınlığı devam ediyor. Sezonu Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr önünde şampiyon olarak tamamlayan Al Ittihad, 2 gün arayla Avrupa'nın 2 büyük yıldızını kadrosuna kattı.

İlk olarak Real Madrid'in süper yıldızı Karim Benzema ile anlaştığını duyuran kulüp, 48 saat sonra ise bir başka Fransız yıldız N'Golo Kante'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Al Ittihad ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Kante, imaj hakları ve sponsorluk anlaşmaları dahil yıllık 100 milyon euro kazanacak.

Kariyerinde 2 Premier Lig, bir Dünya Kupası bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan Kante, 7 sezondur Chelsea'de oynuyordu. 

Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema da Al Ittihad ile yıllık yaklaşık 200 milyon euro'dan 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.