Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve af ile tahliye olan Alaattin Çakıcı'nın Yunanistan vizesi reddedildi. Çakıcı sosyal medya hesabından Yunanistan'a tepki gösterdi.

Alaattin Çakıcı'dan üç sayfalık açıklama: Yunanistan vizeme ret verdi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin girişimleri sonucu organize suç örgütü hükümlüsüyken "af"la tahliye edilen Alaattin Çakıcı, kendisine getirilen vize sınırlaması kararı için Yunanistan'ı suçladı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Yunanistan'ı hedef alan Çakıcı, 'Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur' ifadelerini kullandı.

Dünya üzerinde pek çok noktayı sorun yaşamadan ziyaret ettiğini belirten Çakıcı, Fransa tarafından kendisine getirilen vize sınırlamasını hatırlatarak, "Fransa tarafından tehdit konduğunu Yunanlılar aracı firmaya söyletti. Sonra öğrendim ki vizeme ret kararını bu ruh hastası, Osmanlı'dan tarih süreci içerisindeki ezikliğini asırlar geçse de, kilisenin ve yunan politikasının bir haçlı ruhu kilisenin Müslüman Türklere karşı olarak genetik düşmanlığını silememiştirler" ifadelerini kullandı.

'ESKİ KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SULAR GEÇTİ...'

'Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da, Gümülcine'de, Kavala'da ve Sparta'da 15 şiddetinde deprem olur. Girit'ten başlayıp Dedeağaç'a kadar bütün adaları silahlandıran Amerika Birleşik Devletler'i, dünyanın pimini çekmiş bekliyor. Sözüm ona Amerika Birleşik Devletleri 1948'den beri İngiltere hariç milletimizin en büyük müttefiği olduğunu dünyaya deklare ediyordu, Amerika devlet başkanı ve aklı başındaki sivil ve askeri bürokratlar bu milleti iyi tanıyorsunuz. Eşi ve benzeri olmayan milletin mensupları olduğumuzu unutmayınız. Size ne kadar yazılıp çizilse de bu millet adına siz, deve kuşu gibi kibrinizden kaynaklı yapmış egonuzdan kurtulamıyorsunuz. Unutma okyanus ötesi! Bu millet ne Yunanlıya benzer ne Rusya'ya. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu aziz çok millet ile dost olun ya da herif gibi düşman! Dünya ve Türk kamuoyuna saygılarımla arz ederim.'