Ankara Çubuk’ta esnaf ziyareti yapan Ali Babacan, parti çalışması kapsamında seçimlere dikkat çekerek “Türkiye’nin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var. Bu seçimde büyük bir değişiklik olacak" ifadelerini kullandı.

Ali Babacan: Seçimde büyük bir değişiklik olacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Çubuk’ta yaptığı ziyaretlerde yurttaşların ve esnafın sorunlarını dinledi, 'Turşu ve Kültür Festivali'ne katıldı.

Babacan’a dert yanan Ankaralı kadın dolmuş şoförü, “Dolmuşçuyu ezdirmeyin Allah aşkına. Biz bittik. Bizi bitirdiler. Biz bittik başkanım. Allah aşkına yapın bir şeyler” dedi.

Babacan katıldığı bir sohbette ekonomiyi “Dengeler tamamen bozuldu. Bunun bir kısmı pandemi ve sonrasındaki dünyadaki ekonomik şartlar gerçekten karışık gidiyor. Bir kısmı dış kaynaklı. Ama önemli bir kısmı da iç kaynaklı. Döviz kuruyla ilgili bütün bu sarsıntılar tamamen iç kaynaklı. Dünyada döviz kurları bu kadar dalgalı değil. Bir tek Türkiye’de… Toplam enflasyon da savaşan ülkelerde bakıyorsun Rusya’da ve Ukrayna’dan bahsediyorum, yüzde 15-20… Bizdeki kadar yüksek enflasyon ne G20’de ne OECD’de var” sözleriyle değerlendirdi.

‘ÇOK GÜÇLÜ BİR DEĞİŞİM TALEBİ VAR’

Partisinin çalışmaları için tüm Türkiye’yi gezdiğini söyleyen Babacan “Bu seçimde büyük bir değişiklik olacak. Türkiye’nin her yerini geziyoruz. Geçen ay 18 ile gittim. Türkiye’nin her yerinde çok güçlü bir değişim talebi var” ifadelerini kullandı.

Babacan’a bir vatandaş, “İlk defa sizi deneyeceğiz. İnşallah olursunuz. Temennimiz, şu pahalılığı indirmek” dedi.

ANKA