Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti

Ali Engin’den Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret

BİRGÜN İZMİR

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Yerel seçimlerden bu yana yaptığı çalışmaları ve hayata geçirmek istediği projeleri anlatan Engin, “Sizin güveninize layık olmaya çalışıyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu ise “Sizleri yakinen takip ediyorum. Başarılı olacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

PROJELERİ ANLATTI

CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya Ali Engin ile birlikte Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat da katıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede, Narlıdere’nin yerel seçimlerden bu yana hayata geçirdiği projeler konuşuldu. Hazırlanan kitapçığı Kılıçdaroğlu'na takdim eden Engin, 5 yıl boyunca hayata geçirmeyi planladığı yatırımları da anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “İzmir’i ve Narlıdere’yi yakından takip ediyorum. Başarılı işlere imza atıyorsunuz. Daha da güzellerini yapacağınıza olan inancım tam. Bu dönem birlik ve beraberlik dönemi. El ele vererek, ülkemizi kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Şahsıma güvenerek, halkımızın oylarıyla belediye başkanı seçilmeme ve Narlıdere’ye hizmet etmeme vesile oldunuz. Sizin bu güveninizi boşa çıkartmayacağıma ve her zaman yanınızda yer alacağıma söz veriyorum” diye konuştu.