Küçük çiftçi ve üreticileri bir araya getiren Ova Antakya, gelirinin bir kısmını dayanışma amacıyla Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) ile paylaşacak. Üretici ile tüketici arasındaki bağın güçlenmesini hedefleyen, temiz ve sağlıklı gıdayı  temel hak gören Ova Antakya, 23 Nisan çocuk bayramından okulların kapanacağı 14 Haziran tarihine kadar gelirinin yüzde 5’ini ALİKEV’e bağışlayacak. Ova Antakya’dan Naime […]

Ali İsmail’in ve çocukların düşleri yarım kalmasın

Küçük çiftçi ve üreticileri bir araya getiren Ova Antakya, gelirinin bir kısmını dayanışma amacıyla Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) ile paylaşacak.

Üretici ile tüketici arasındaki bağın güçlenmesini hedefleyen, temiz ve sağlıklı gıdayı  temel hak gören Ova Antakya, 23 Nisan çocuk bayramından okulların kapanacağı 14 Haziran tarihine kadar gelirinin yüzde 5’ini ALİKEV’e bağışlayacak.

Ova Antakya’dan Naime Tuncer, “Ali İsmail hepimizin evladı. Antakya’nın, Gezi’nin evladı. Biz hem Ali İsmail’in hem bütün çocuklarımızın düşleri yarım kalmasın istedik. 23 Nisan bayramından başlayarak ALİKEV ile yol arkadaşlığı yapacağız. ovaantakya.com üzerinden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını paylaşacağız” dedi.

Naime Tuncer

“Bugün çocuklarımız kötü eğitime mecbur bırakıldı. Ne okulda ne işte gençlerimizin sayısı yükseldi. Oysa onların pırıl pırıl hayalleri var” diyen Tuncer, “Hep beraber dayanışma içinde çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamalıyız” ifadelerini kullandı.

ALİKEV’den Gürkan Korkmaz, “Vakıf bir gençlik merkezi olarak yoluna devam ediyor. Gençler isterse düşler gelecek olur diyoruz. Çabamız bunun için. Bu çabaya anlamlı katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.