Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Rennes maçında taraftarın bazı futbolculara gösterdiği tepkiye ilişkin, "Hoca buraya büyük Fenerbahçe için geldi, 'Ben hayatımda böyle bir şey görmedim.' dedi. İnşallah bir daha olmaz" dedi.

Ali Koç: Jorge Jesus 'Ben hayatımda böyle bir şey görmedim' dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, voleybolda dünyanın en önemli takımlarından biri kabul edilen VakıfBank'ı yenerek 2022 Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kupa seremonisinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, sarı-lacivertli camianın her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek, "Dünyanın en iyi 1-2 takımından birini yendik, çok mutluyuz. Bu zaferin, bu kupanın 29 Ekim'de gelmesi, 99. yılın son gününde gelmesi belki de önümüzdeki günlerin, ayların habercisidir. İnşallah biz de camiamızı 100. yılda mutlu ederiz" diye konuştu.

Fenerbahçe Opet'in geçen yıl VakıfBank karşısında kaybettiği şampiyonluğun hiçbir mazeretinin olamayacağını aktaran Koç, "Setlerde 2-0 öndeydik, 18-14 öndeyken şampiyonluğu verdik. Kötü bir anı olarak hafızalarımızda kaldı. Bu sene farklı. Lideriz ama önemli olan sezon sonunda lider olmak" dedi.

RENNES MAÇINDAKİ PROTESTOLAR

Koç, UEFA Avrupa Ligi'nde 3-0 geriden gelerek 3-3 berabere kaldıkları Rennes maçıyla ilgili soruya, "Biz burada bitirmek istiyorduk. Şampiyonlar Ligi'nden çok kuvvetli takımlar geliyor. Ama 3-0'dan 3-3'e getirmek, 3 puan almak gibi bir etki yaptı. İnancımız daha da arttı" yanıtını verdi.

Taraftarların bazı futbolculara gösterdiği tepkiye değinen Koç, "Taraftarlara da bir sözüm var. Bazen anlamakta güçlük çekiyorum. Hocamız doğru noktaya parmak bastı. Olacak iş değil. Geçen seneyle siyahla beyaz gibi farklıyken, hayretler içindeyim. Çok üzüldüm ama hocamız gerekeni söyledi. Bazı arkadaşlarımız silkelenmeli. Alay ettiler resmen. İnanıyorum ki hocamızın söylediklerinden sonra otokontrol olur. Hoca buraya büyük Fenerbahçe için geldi, 'Ben hayatımda böyle bir şey görmedim.' dedi. İnşallah bir daha olmaz" ifadelerini kullandı.