Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ''Fener alayı'' yürüyüşü sonunda yaptığı konuşmada söylediği "Artık fabrika ayarlarımıza dönmemiz lazım" sözlerinin sadece Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, başka yöne çekmeye çalışanların olduğunu da belirterek, "Seçimlerin eli kulağında. Tekrar söylüyorum, lütfen bizi siyasete sokmayın" ifadelerini kullandı.

Ali Koç: Seçimlerin eli kulağında, lütfen bizi siyasete sokmayın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Seçimlerin eli kulağında. Tekrar söylüyorum, lütfen bizi siyasete sokmayın" dedi.

Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde devam eden Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında, 9 divan kurulu üyesi sırasıyla konuşma yaptı.

"BİRAZ REHAVET GÖRÜYORUM"

Toplantı sonunda bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da, futbol takımının sergilediği performansa dikkati çekerek, "Hem lig hem Avrupa'da lideriz. Futbolumuz göze hoş geliyor. Savaşçı ruh, takım olmamız, hocamızın duruşu, söylemleri, futbol anlayışı ve stiliyle ilk etabı, hem rakamsal olarak hem de psikolojik olarak da bir üstünlükle tamamladığımızı düşünüyorum. Ama hiç önemli değil, önemli olan sezon sonunu üstünlükle tamamlamamız" dedi.

Camianın şimdiden şampiyonluktan bahsetmemesi gerektiğini belirten Ali Koç, "Rica ediyorum şampiyonluğun 'ş'sinden bile bahsetmeyin. Rakiplerinizle alay etmeyin, fazla havaya girmeyin ama sizi en büyük inançla inanmaya, takımı desteklemeye, saha dışında korumaya davet ediyorum. Hepimizin başarı yolunda sorumlulukları vardır, bütün camianın. Daha gidecek çok yolumuz var. Biraz rehavet görüyorum, üst perdeden bakma görüyorum. Bunları hak edecek bir konumda değiliz. Bu hatayı geçmişte yaptık, lütfen bu hatayı tekrar yapmayalım. Sıkı sıkı kenetlenenim, özellikle de işler kötü giderken. Tabii ki düştüğümüz zamanlar da olacak. O zamanlar en çok size ihtiyacımızı olan zamanlar olacak. Bunu tüm branşlar için söylüyorum." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN SİYASETLE İŞİ OLMAZ"

Koç, ayrıca ''Fener alayı'' yürüyüşü sonunda yaptığı konuşmada söylediği, "Artık fabrika ayarlarımıza dönmemiz lazım" sözlerinin sadece Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, başka yöne çekmeye çalışanların olduğunu da vurgulayarak, "Seçimlerin eli kulağında. Tekrar söylüyorum, lütfen bizi siyasete sokmayın. Fenerbahçe'nin siyasetle işi olmaz. Bizim renklerimizde her kesimden insan vardır" dedi.

Ali Koç, son olarak, Fenerbahçe akademisi ve altyapıyla ilgili yeni projelerin videosunu salondakilere izletti.