Ali Koç'un ismini vermediği milletvekilin AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu olduğu iddia edildi

Ali Koç'un ismini vermediği AKP'li milletvekili kim?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, gündemdeki konulara dair açıklamalarında Trabzonspor değerlendirmeleri dikkati çekti.

İsim vermeden eski bir kadın milletvekilini işaret eden Ali Koç, “Geçenlerde bir milletvekili hanımefendi, galiba eski milletvekili, bu konuları değerlendirmiş. Geçmişini araştırıyorsun. Kadın 11 yıl Bank Asya’da avukatlık yapmış. O bavulu taşıyan adama sosyal medya güzellemeleri yapmış. Türkiye Cumhuriyeti ve devlet büyüklerimiz bu konuda Fenerbahçe’yi takdire şayan buluyor” ifadelerini kullandı.

Odatv, Ali Koç’un işaret ettiği milletvekilinin AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu olduğunu aktardı. Habere göre, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sosyal medyada eski AKP Milletvekili Burhan Kuzu’yla Fenerbahçe tartışmasına girmişti. AKP’li vekil Bahar Ayvazoğlu “FETÖ’nün şike zamanındaki varlığı Fenerbahçe’yi aklamaz” mesajını paylaşmıştı.

ali-koc-un-ismini-vermedigi-akp-li-milletvekili-kim-674529-1.

Odatv'nin aktardığına göre, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’den ise “Hocaefendi” diye bahsedip sosyal medyada mesaj yayımlamıştı.

ali-koc-un-ismini-vermedigi-akp-li-milletvekili-kim-674530-1.