Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil önce motosiklete ardından bir yayaya çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, T.A. idaresindeki 34 FJ 0708 plakalı otomobil, seyir halinde olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen sürücü yaralanırken, T.A. isimli şahıs aracı ile olay […]

Alkollü sürücü 1 kişinin ölümüne neden oldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil önce motosiklete ardından bir yayaya çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, T.A. idaresindeki 34 FJ 0708 plakalı otomobil, seyir halinde olan plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen sürücü yaralanırken, T.A. isimli şahıs aracı ile olay yerinden kaçtı.

Yaklaşık 600 metre ilerleyen T.A. idaresindeki otomobil, yoldan karşıya geçmek isteyen Semih Beşkaya (35) isimli bir yurttaşa çarptı. Otomobilin çarptığı Semih Beşkaya ağır yaralandı. 2 kişiyi yaralayan otomobil sürücüsü T.A., daha sonra park halinde olan otomobile ve ticari taksiye çarparak durabildi. Yaşanan olayda otomobil sürücüsü T.A. da yaraladı.

Olayı gören çevredeki yurttaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İsmi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsü T.A. ve Semih Beşkaya Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Semih Beşkaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

T.A. isimli şahsın ise hastanede yapılan kontrollerinde alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.