Extinction Rebellion grubu, nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek için Berlin’de eylem gerçekleştirdi. Nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek istiyorlar Almanya’nın başkenti Berlin’de çevreci kampanya grubu Extinction Rebellion üyeleri, nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek için protesto gerçekleştirdi. Ölüm bizim kapımızda Grup üyeleri, nesli tükenen hayvanların öldürülmesini protesto etmek için “Ölüm bizim kapımızda” sloganıyla canlandırma yaptı. Şiddet içermeyen […]

Almanya’da nesli tükenen hayvanlar için eylem

Extinction Rebellion grubu, nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek için Berlin’de eylem gerçekleştirdi.

Nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek istiyorlar

Almanya’nın başkenti Berlin’de çevreci kampanya grubu Extinction Rebellion üyeleri, nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek için protesto gerçekleştirdi.

Ölüm bizim kapımızda

Grup üyeleri, nesli tükenen hayvanların öldürülmesini protesto etmek için “Ölüm bizim kapımızda” sloganıyla canlandırma yaptı.

Şiddet içermeyen sivil itaatsizlik

Grup, iklim değişikliği gibi sorunları ön plana çıkarmak için “şiddet içermeyen sivil itaatsizlik” kullanan uluslararası bir hareket olarak nitelendiriliyor.

İngiltere’de başladı

Hareket, Birleşmiş Milletler’in bir parçası olan Hükümetlerarası İklim Değişikliği Paneli’nin küresel ısınmaya ilişkin raporunun yayınlanmasının ardından 2018’de İngiltere’de başladı.

Çok sayıda gözaltı

Londra’da gerçekleştirdikleri işgal eylemlerinde 500’den fazla kişi gözaltına alınmıştı.