Gelecek Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelen Altılı Masa liderleri “Yarının Türkiyesi İçin Cesaret Zamanı” başlığıyla ortak bir video paylaştı.

Altılı Masa liderlerinden ortak video: “Yarının Türkiyesi için cesaret zamanı”
Fotoğraf: DepoPhotos

Altılı Masa liderlerleri bugün Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde bugün saat 12.00'da bir araya geldi.

Görüşme öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesaplarından ortak bir video yayınladı.

Videoda altı genel başkanın kısa açıklamalarına yer verildi.

Genel başkanların açıklamaları şöyle:

“KEMAL KILIÇDAROĞLU: Temiz bir Türkiye, aydınlık bir Türkiye, herkesin mutlu olduğu bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz, hep beraber inşa edeceğiz, birlikte inşa edeceğiz.

ALİ BABACAN: Bu toprakların insanı ne badirelerden, ne krizlerden, ne afetlerden, ne savaşlardan çıkarttı bu ülkeyi. Yine başaracağız. El ele, omuz omuza hep birlikte başaracağız.

GÜLTEKİN UYSAL: Milletin gücü, azmi, kararlılığı her daim önüne örülmüş o duvarları yıkıp atmıştır.

AHMET DAVUTOĞLU: Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız.

MERAL AKŞENER: 2023’te milletimizle birlikte öyle bir tarih yazacağız ki 1923’te kavuştuğumuz bayram havası memleketimize yeniden yayılacak.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU: Ülkemizin problemlerine çözüm üretmek adına bir yola çıktık. Bu masada sadece altı genel başkan yok. 85 milyon insanımız bu masada oturmaktadır.”