Altılı masa toplantısının ardından masa bileşeni partilerin genel başkanları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sonuç metnini duyurdu.

Altılı masa toplantısının ardından liderlerden paylaşımlar

Altı siyasi parti genel başkanının bir araya geldiği “Liderler Buluşmasının” altıncısı, sona erdi. Toplantı yaklaşık 7 saat sürdü.

Toplantı sonunda, liderlere; "ata tohumlarından" elde edilen ürünler ikram edildi.

altili-masa-toplantisinin-ardindan-liderlerden-paylasimlar-1054875-1.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“Söz verdik; bu düzeni değiştireceğiz! Yarının Türkiye'sini inşa etmek için bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduğumuz toplantıda bizlere ev sahipliği yapan başta Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum. #HepBirlikteGüzelYarınlara”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, toplantının ardından sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“6’lı Masa toplantısına ev sahipliği yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’na teşekkür ediyorum. Türkiye’yi bu karanlık günlerden çıkarmak için azim ve kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. #TürkiyedeGelecekVar”

Demokrat Parti Gültekin Uysal da şunları yazdı:

“Herkes için adaleti ve demokrasiyi temin ve tesis edecek bir Türkiye'yi insanımızla buluşturmak, ‘herkesin cumhurbaşkanı’ olacak 13. Cumhurbaşkanı için sahip olduğumuz ortak iradeyi korumak için bir kez daha bir araya geldik. Vesilesiyle başta nazik ev sahipliği için Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel Başkanlara teşekkür ediyorum.”

İYİ Parti lideri Akşener:

“Ortak akıl, saygı ve makulün ışığında; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye için bir araya geldiğimiz bu kıymetli toplantı için başta ev sahibi Sayın Temel Karamollaoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”

DEVA Partisi lideri Ali Babacan:

“Yarının Türkiye’sini umutla kuruyoruz. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem hedefimizi konuştuğumuz altıncı toplantımızı tamamladık. Toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Temel Karamollaoğlu başta olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.”