Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, erken seçim çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilginç bir yanıt verdi. Altun, yanıtında, "Ramazan Bayramı’nda Kudüs kan ağlarken siz yine ucuz siyasi hesaplarla sosyal medyada boy gösteriyorsunuz" dedi. Altun'un yanıtı sosyal medyada tepki çekti.

Altun'un erken seçim çağrısı yapan Kılıçdaroğlu'na verdiği alakasız yanıt tepki çekti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına verdiği yanıt sosyal medyada tepki çekti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Altun'a yönelik, "Hadsiz, şuursuz... Kudüs kan ağlarken Erdoğan niye Marmaris'te tatil yapıyor? Seçim talebi elbette tatil aymazlığından çok daha meşrudur!" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter'dan yanıt vererek, Türkiye için erken seçim çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen! #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na konuyla ilgili verdiği yanıt sosyal medyada tepki çekti.

Altun, Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına, "Ramazan Bayramı’nda Kudüs kan ağlarken siz yine ucuz siyasi hesaplarla sosyal medyada boy gösteriyorsunuz. Size de ancak bu yakışır!" dedi.

altun-dan-erken-secim-cagrisi-yapan-kilicdaroglu-na-alakasiz-yaniti-tepki-cekti-875843-1.

Altun'un yanıtına sosyal medyadan tepki geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Senin bu hadsizliğin ve AkPartinin çöküşüne katkın üzerine en az 50 tez yazılacak emin ol Fahrettin. Bu yolda üstün başarılarının devamını diliyoruz:))" dedi.

Fahrettin Altun'un paylaşımına gelen tepkilerden bazıları şöyle: