Amazon Türkiye, lojistik hizmetine başladı

E-ticaret devi Amazon Türkiye’de lojistik hizmetine başladı. Satıcı adına ürünü muhafaza eden, paketleyen ve kargo işlemleriyle ilgilenen Amazon, Türk KOBİ’leri ile çalışacak.

Amazon'un lojistik hizmeti Türk işletmelerinin hizmetine açıldı. Amazon’dan yapılan açıklamaya göre Amazon Lojistik, bugünden itibaren Amazon.com.tr’de satış yapan binlerce kayıtlı işletmenin hizmetine sunuldu.

Satıcı tarafından Amazon’a yollanan ürünler, belirli bir düzene göre sıralanıp listelendikten sonra satışa hazır hale geliyor. Siparişi KOBİ adına alan Amazon, süreci ve satış işlemlerini yönetiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon Lojistik hizmetinden küçük ya da büyük her ölçekteki her işletmenin faydalanabildiğini belirterek, “Dijital ekonomide işletmenin büyüklüğünün hiçbir önemi olmadığını düşünüyoruz. Amazon olarak küçük ya da büyük her işletmenin gelişimine destek oluyoruz, Amazon Lojistik de bunun çok iyi bir örneği. Amazon.com.tr müşterileri, hızlı teslimat ve Amazon’un dünya standartlarında sunduğu müşteri hizmetinin rahatlığıyla gittikçe büyüyen eşsiz ürün yelpazesine erişebilecek” ifadelerini kullandı.