Ankara'da Tunç Erdem isimli erkek, kendisinden boşanmak için dava açan Tülay Erdem'i tabancayla vurarak öldürüp, kayınbiraderi İbrahim Gökekin'i de yaraladıktan sonra intihar etti.

Ankara'da bir erkek boşanma aşamasında olduğu kadını öldürüp kayınbiraderini yaraladı
Fotoğraf: DHA

Ankara'da boşanma aşamasında olduğu 38 yaşındaki kadını tabancayla vurarak öldürdükten sonra, kayınbiraderini de yaralayan 41 yaşındaki erkek intihar etti.

Tülay Erdem, 2019 yılında evlenip Konya'da yaşamaya başladığı Tunç Erdem'den ayrılma kararı aldı. Erdem, Ankara'da yaşayan ailesinin yanına dönerek, boşanma davası açtı. Bugün görülecek duruşma için Ankara'ya gelen Tunç Erdem, Tülay Erdem'in ailesiyle yaşadığı, Mamak'taki evine geldi. Apartmanın garaj girişinde bekleyen Tunç Erdem, dışarı çıkan kadını ve onun kardeşi İbrahim Gökekin ile tartışmaya başladı.

Tunç Erdem, tartışma sırasında Tülay Erdem ve kayınbiraderine ateş etti. Erdem daha sonra olay yerinden kaçtı. Tunç Erdem, yaklaşık 1 kilometre sonra seyir halindeyken aynı silahı başına dayayarak ateşledi. Kontrolden çıkan otomobil, bahçe duvarına çarparak durdu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Tunç Erdem'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Tülay Erdem ile kardeşi İbrahim Gökekin ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tülay Erdem, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. İbrahim Gökekin'in ise tedavisi devam ediyor.

(DHA)