Ankara'da M.T.A. isimli erkek yolda yürüyen kadınları taciz ederek otomobillerin önüne attı. Tacize maruz bırakılan kadınlardan birinin avukatı Esin Saldır, M.T.A.'nın bipolar tanısı olduğunu belirterek "Psikolojik rahatsızlığı olduğu söylenen şahsın adli kontrol tedbirleri altında tutulup, tedavisinin yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Ankara'da bir erkek, kadınları taciz ederek otomobillerin önüne itti
Fotoğraf: İHA

Ankara Polatlı Cumhuriyet Mahallesi Turan Caddesi'nde M.T.A. isimli bir erkek, sokakta gördüğü kadınları taciz etti. Kendisine tepki gösteren bir kadını otomobilin önüne attı.

Polis ekipleri M.T.A.'yı evinin önünde yakaladı.

Tacize maruz bırakılan kadının avukatı Esin Saldır, tacizci M.T.A.'nın çocukluğundan beri psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve bipolar tanısı konulduğunu belirtti.

Avukat Saldır, "M.T.A. hakkında önce bir başka kıza yanaktan makas almak suretiyle başlattığı cinsel saldırı daha sonra müvekkilime yönelik hem cinsel saldırı hem de kasten yaralama suçu işlemek silsilesiyle devam etmiştir. Psikolojik rahatsızlığı olduğu söylenen şahsın adli kontrol tedbirleri altında tutulup, tedavisinin yapılmasını bekliyoruz" dedi.

İHA