Ankara’da Yaşar Ç. isimli erkek, boşanma aşamasında olduğu Zülfi Ç'yi bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından boş araziye kaçan Yaşar Ç. aracı içerisinde kendisini yakarak intihar etti.

Ankara'da bir kadın boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından öldürüldü

Ankara'da boşanma aşamasında olduğu kadını öldüren erkek, daha sonra intihar etti.

Yenimahalle ilçesi meydana gelen olaya göre, Yaşar Ç. (37), boşanma aşamasında olduğu Zülfi Ç.’nin (38) bulunduğu eve gelerek çıkan tartışmada, kadını defalarca bıçakladı. Yaşar Ç. daha sonra kaçarak kayıplara karıştı.

İHA'nın haberine göre, kavga seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Zülfi Ç’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşar Ç'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yuva Köyü mevkiinde boş bir arazide otomobil içerisinde patlama bilgisi alan polis, Yaşar Ç.nin içinde bulunduğu LPG’li otomobili patlatarak intihar ettiğini belirledi. LPG’li aracın patlaması ile beraber araç ve içerisinde bulunan Yaşar Ç. yanarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği aktarıldı.

Öte yandan, Yaşar Ç.’nin koruma tedbiri dolayısıyla Zülfi Ç'den 1 yıldır ayrı yaşadığı ve 2 çocuk sahibi oldukları öğrenildi.