Ankara'da dün siyah bir araçla kaçırılmak istenen öğretmen Hayrullah Narin olayla ilgili konuştu. Can güvenliğinden endişe duyduğunu belirten Narin "Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur” dedi.

Ankara'da kaçırılmak istenen öğretmen: Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur

Ankara’nın Eryaman semtinde dün kaçırılmak istenen Eğitim-Sen üyesi Hayrullah Narin isimli öğretmen olayla ilgili konuştu. Gündüz vakti kendisini kaçırmak isteyenlerin bulunduğu siyah transporter tipi aracın fotoğraflarını çeken Narin, “Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur” dedi.

Gazete Duvar'ın haberine göre, Narin, polis olduğunu söyleyen kişilerin kendisine “kesinlikle minibüse” binmesi gerektiğini söylediğini aktararak “avukatımı arayacağımı söylediğimde kolumdan çekiştirdiler” dedi. Narin kalabalığı görünce “İmdat beni kaçırıyorlar, adım Hayrullah” diyerek markete doğru koştuğunu kendisini kaçırmak isteyenlerin bunun üzerine paniklediği de söyledi. Narin o esnada aracın fotoğraflarını çekme fırsatının olduğunu da belirtti.

BAŞIMA GELECEKLERDEN DEVLET SORUMLU

Narin, olayın ardından yaptığı açıklamada can güvenliğinden endişe duyduğunu belirterek, “Küçük bir kızım var. Başıma gelecek her şeyden devlet sorumludur” ifadelerini kullandı.