Ankara Sivil Toplum Platformu, Ankara’da “nefret yürüyüşü” yaptı. Hacı Bayram Veli Camisi'nin önünde toplanan grup için Ulus Anafartalar Caddesi iki saat trafiğe kapatıldı. “Ailen saldırı altında", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de" yazılı dövizler taşıyan kalabalık, Ulus Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü.

Ankara'da 'nefret' yürüyüşü düzenlendi: Neslimizin üremesini sağlayan aile kurumlarımız yıkılıyor

Ankara Sivil Toplum Platformu tarafından (ASTP) "aile yapısının korunması ve sapkınlıklarla mücadele" sloganıyla bugün Ankara’da "Aile Yürüyüşü" yaptı.

Öğlen saatlerinde düzenlenen etkinlik kapsamında, Hacı Bayram Veli Camisi'nin önünde toplanan ve "Ailen saldırı altında", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de", "Sapkınlık normalleştirilemez", "Çocuklarını küresel çetelerden koru" yazılı Türkçe ve İngilizce dövizler taşıyan kalabalık, Ulus Atatürk Heykeli'ne kadar yürüdü.

Grubun yürüyüşü için Anafartalar Caddesi trafiğe kapatılırken, polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı eylemde, sık sık tekbir getirildi. Pankartın önünde çocuklu annelerin yürütülmesi de dikkat çekti.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HEDEF ALINDI

ASTP Başkanı Mustafa Kır, İstanbul Sözleşmesi’ni hedef alarak şunları söyledi:

“İstanbul Sözleşmesi ilerleyen süreç içerisinde LGBT lobisini güçlendirmeye toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında eşcinsel ve cinsiyetsizliği normalleştirmeye, kadim aile yapımızı yıkmaya, inanç ve kültür medeniyet değerlerimizi yok etmeye yönelik çok tehlikeli küresel bir yıkım projesi olduğu anlaşılmıştır.

Lezbiyenlik, geylik, biseksüellik ve transseksüellik gibi sapkınlıkların yayılmasının zeminini oluşturmuştur. Bizi binlerce yıldır bize bağlayan neslimizin üremesini sağlayan içinde sevgi, saygı güven kaynağımız olan aile kurumlarımız yıkılmaya çocuklarımızı milli manevi ve ahlaki değerlerinden uzaklaştırılarak neslimizi ifsad etmeye başlamıştır.”

Etkinliğin tertip heyeti üyesi Bekir Engül ise, “Filmler, diziler, reklamlar, kitaplar artık çizgi filmler de dahi bu sapkın ideoloji çocuklarımıza ve gençlerimize adeta enjekte ediliyor. Sapkınlıklar normalleştiriliyor. Bugün burada sözde hak ve özgürlük talebiyle başlatılan sinsi girişimlerin artık sapkınlığa imkan değil, ayrıcalık talep etme aşamasına geldiğini iş spor ve sanat camiasını esir alamaya hazırlandığını bildiğimiz için toplandık” dedi. (ANKA)