Ankara İncek’te son bir yılda altıncı köpek zehirlenme vakası yaşandı. Semt sakinleri, “Zehirli sosis ve sucuk ile köpekleri zehirleyen sorumluların bulunmasını istiyoruz” diyerek tepki gösterdi

Ankara İncek’te yine köpek zehirlediler


BirGün ANKARA

Ankara İncek’te beş köpek ölüsü ve çevrede üzerinde kimyasal madde bulunan çok sayıda sosis ve sucuk bulundu.

Sabah çocuklarını okula götüren aileler, köpek katliamı ile karşılaştı. Beş köpeğin öldüğünü gören semt sakinleri, hayatta olan bir köpeği de veterinere götürdü. İncek’te yaşanan altıncı köpek zehirlenmesi vakası mahalle halkını isyan ettirdi.

SORUMLULAR BULUNSUN

BirGün’e konuşan semt sakinleri, şunları söyledi:

“İncek’te birisi ya da birileri insan sağlığı için de tehdit oluşturacak kimyasal madde bulaştırılmış sosisleri ve sucukları gece sokaklara bırakıyor. Aç olan köpekler de yiyor ve ölüyor. Bu durumun artık sona ermesini ve sorumluların bulunmasını istiyoruz. Kurban Bayramı’nda bunlar bir kez daha yaşanmasın diye 15 gün nöbet tuttuk.

Daha önceki olaylarda da polis ekipleri, sosisleri ve sucukları bırakan kişilerin kimliğini tespit etmek için çevredeki ev ve işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ama bir sonuç yok.”

ankara-incek-te-yine-kopek-zehirlediler-623238-1.