Ankara'nın Altındağ ilçesinde dün gece iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgaya ilişkin Ankara Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada iki kişinin yaralandığı, 2 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Ankara Valiliği'nden Altındağ'daki kavgaya ilişkin açıklama

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir parkta çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Şüphelinin mülteci olduğu haberinin yayılmasının ardından ise mahallede yaşayanlar, mültecilere ait işyerleri ve araçlara zarar verdi. Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla'nın olay yerine gelmesi sonrası olaylar yatıştı.

Evrensel’in haberine göre, dün akşam (10 Ağustos 2021 Salı) Battalgazi Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana gelen olayda, iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre mülteci Y.A, yanında bulunan bıçakla Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler'i yaraladıktan sonra kaçtı.

Yaşanan olayın ardından mahallede yaşayanlar parkta toplandı ve ardından mültecilere ait evlere, iş yerlerine ve araçlara zarar verdi.

Ankara Valiliği’nden açıklama

Ankara Valiliği’nden konuya dair yapılan açıklamada “2 yabancı uyruklu şahsın gözaltına alındığı” belirtildi.

Açıklama şöyle:

“10.08.2021 günü 21:30 sıralarında Altındağ ilçesinde iki ayrı grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş ve sonucunda biri ağır olmak üzere iki vatandaşımız maalesef yaralanmıştır.

"Yaralı vatandaşlarımız hemen hastanede tedavi altına alınmışlar ve tedavileri halen devam etmektedir. 2 vatandaşımızı yaralayanların yabancı uyruklu şahıslar olduğu tespit edilmiş olup; 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Söz konusu üzücü olayla ilgili tahkikat tüm yönleriyle devam etmektedir.”