Balıkesir'in Edremit ilçesinde evli olmasına rağmen ikinci evliliği yapmak istediği için evli olduğu kadınla tartışıp araya giren anne ve babasını darp eden abisini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı.

Anne-babasını darp ettiği için abisini öldürdüğü iddia edilen 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
Fotoğraf: İHA

Balıkesir'de 'kuma getirmek' istediği için tepki gördüğü evli olduğu kadınla tartışan, araya giren anne ve babasını da darp eden 24 yaşındaki Harun K., iddiaya göre 14 yaşındaki kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Erdemit'te meydana gelen olayda iddiaya göre, evli olmasına rağmen ikinci evliliği yapmak isteyen Harun K. gündüz bu konu hakkında telefonla görüştüğü annesi ve evli olduğu kadın ile tartıştı. Gece saat 23.00 sıralarında eve gelen Harun K., evli olduğu 22 yaşındaki E.K. ile tartışmaya başladı.

Tartışmaya dahil olan babası Muzaffer K. ve annesi Emine K.'yi darp eden Harun K.'ye engel olmaya çalışan erkek kardeşi A.K., iddiaya göre abisini göğsünden bıçakladı. Harun K., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinden ayrılan A.K. ise daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.

İHA'nın haberine göre, Harun K.'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, A.K.'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Hayatını kaybeden Harun K.'nin 2 adet suç kaydının olduğu, kardeşi A.K.'nin ise daha önce herhangi bir suça karışmadığı öğrenildi.