Bursa'daki çöp evde bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın babası olduğu iddia edilen Ufuk Çelikol, anne Yasemin A. ve çocuğu alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Kendisinden boşanan Yasemin A.'nın çocuğu düşürdüğünü söylediğini iddia eden Çelikol "Çocuğun benim olduğuna inanıyorum" dedi. C.M.A.'nın babasının Muhammet isimli bir kişi olduğunu söyleyen Yasemin A., babanın doğumdan habersiz olduğunu ifade etmişti.

Anne 'Muhammet' ismini vermişti; çöp evde bulunan çocuğun babası olduğu iddia edilen Ufuk Çelikol konuştu
Fotoğraf: DHA

Bursa'da çöp evde bulunan 9 yaşındaki C.M.A.'nın babası olduğunu iddia eden Ufuk Çelikol, çocuğu kendisinden gizlediğini iddia ettiği anne Yasemin A. ve eve hapsedip alıkoyan teyze Pınar A. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kendisinden DNA örnekleri alınarak babalık testi yapılmasını istediğini belirten Çelikol, "Çocuktan haberim yoktu, sonuna kadar sahip çıkacağım. Annesi benden boşandığında, hamile olmadığını, bebeği düşürdüğünü söylemişti. Çocuğun benim olduğuna inanıyorum, sonuna kadar mücadele edeceğim" dedi.

'DOĞUM KONTROLLERİNE GÖTÜRDÜĞÜM TARİHLERİN UYUŞTUĞUNU ANLADIM'

Adliye önünde DHA'ya açıklamalarda bulunan Çelikol, "Çocuk benimse sonuna kadar sahip çıkacağım. Şikayet dilekçemi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdim. Ancak olay yeri olan Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olduğu için oraya gönderilecek. Hem annenin, hem teyzesinin cezalandırılması için şikayette bulundum. Televizyonlarda olayı görünce, doğum kontrollerine götürdüğüm tarihlerin uyuştuğunu anladım. Annesinin benden habersiz doğum yaptığını tahmin ettim. Benim bu olaydan ve çocuktan haberim yoktu. Çocuğuma sonuna kadar sahip çıkacağım. Annesi benden boşandığında, 'hamile değilim bebeği düşürdüm' dedi. Herhangi bir evrak veya kürtaj belgesi göstermedi. Çocuğun benim olduğuna inanıyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Hukuki sürecin takipçisi olacağım, peşini bırakmayacağım" dedi.

'DOĞRUYU SÖYLESİN'

Yasemin A. ile evliliğinin kısa sürdüğünü ifade eden Çelikol, "Kısa bir evliliğimiz oldu. Kendisine sesleniyorum, çocuk benimse çıksın söylesin ki, ben de çocuğuma maddi manevi olarak sahip çıkayım. Ama benden çocuğumu yalan beyanla kaçırırsa, kendisinden de bu konuda şikayetçi olacağım. Çıksın çocuk onundur desin, doğruyu söylesin ben de destek çıkacağım. Tekrar söylüyorum herkes bilsin, çocuktan ve bu olaydan haberim yoktu. Ben babayım, sonuna kadar çocuğuma sahip çıkarım. Öğrendiğim ilk gün hukuki süreci başlattım" şeklinde konuştu.

ANNE 'BABANIN HABERİ YOK' DEMİŞTİ

9 yaşındaki C.M.A.'nın annesi Yasemin A. ifadesinde oğlunun babasının çocuğun doğumundan haberinin olmadığını söylemiş, oğlunu alıkoyan kardeşi Kamuran Pınar A.'nın oğluna kendisini annesi olarak tanıttığını ifade etmişti.

Eski eşinden şiddet gördüğü için 2012 yılında boşandığını, C.M.A.'nın babasının 2013 yılında tanıştığı Muhammet olduğunu söyleyen Yasemin A., "Çocuk sahibi olmak istediğim için 2013 yılında Muhammet'ten, C.M.A. isimli çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Haberi olmaksızın çocuğum C.M.A.'yı doğurdum. Çocuğumun bütün velayet hakları doğumdan beri benim üzerimedir." demişti.