"128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartların ardından yalnızca "128" yazılı pankartların da indirilmesi üzerine CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, karekod bastırdıkları bir pankart astı.

Antalya'da karekodlu pankart: 128 milyar dolar nerede?

HABER MERKEZİ

Merkez Bankası’nın kaybolan rezervlerine ilişkin hesap veremeyen AKP iktidarının CHP binalarına asılan "128 milyar dolar nerede?" pankartlarına yönelik saldırıları sürüyor.

Rezervlere ilişkin tutarlı yanıtlar veremeyen hükümet ise çareyi savcı, valilik ve polis gücüyle muhalefeti susturmakta arıyor. Yurdun dört bir yanına asılan pankartlar özel harekat polisleri eşliğinde indiriliyor.

"128 milyar dolar nerede?" yazılı pankartların ardından yalnızca "128" yazılı pankartların da indirilmesi üzerine CHP Muratpaşa İlçe Örgütü, karekod bastırdıkları bir pankart astı. "83 milyon vatandaşın aklında tek bir soru kodu okut soruyu gör" yazılı pankartta bulunan karekodu okutunca 128milyardolar.net sitesine yönlendiriyor.

CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Umut Sırdaş Demirel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Duyduk ki pankartlarla sizlerden hesap sormamızdan rahatsız olmuşsunuz bir de bu yolu deneyelim dedik" ifadelerine yer verdi.