Antalya’da evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Ecrin Bebek’in cansız bedeni, evin yakınında bulunan Beşgöz Deresi’nin golf sahası tesisiyle birleştiği köprü altında bulundu.

Antalya'da kaybolan Ecrin bebeğin cansız bedeni bulundu

Antalya’nın Serik ilçesinde, evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Ecrin bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.

Serik'e bağlı Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde babaannesi Fatma Keskin'in evde bulunduğu sırada kapının önünde oynayan Ecrin Keskin, dün saat 15.00 sıralarında, bir anda gözden kayboldu. Dışarı çıktığında torunu Ecrin'i bulamayan babaanne Keskin, çevrede arama yaptı. Bir süre aradıktan sonra Ecrin'i bulamayan babaanne, komşulardan yardım istedi. Tüm aramalara rağmen bulunamayan Ecrin Keskin için komşuları polise haber verdi. İhbarla bölgeye polis ve Arama ve Kurtarma ekipleri ile dalgıç polisler sevk edildi. Engelli çocukları Mehmet'in yoğun bakım tedavisi gördüğü Antalya'daki hastanede bulunan baba ve anne de kızlarının kaybolduğu haberini alınca olay yerine geldi.

DEREDE ARAMA YAPILDI

Küçük Ecrin'in bölgedeki seraları sulamak amacıyla kullanılan Beşgöz Deresi'ne düşmüş olabileceğinden şüphelenilerek, balık adamlar ve diğer ekipler eşliğinde arama çalışması yapıldı.

Beşgöz Deresi’nin golf sahası tesisiyle birleştiği köprü altında çalışmalar yoğunlaştırıldı. Burada dün saat 22.00 sıralarında Ecrin’in cansız bedenine ulaşıldı.

Ecrin Keskin’in cenazesi Serik Devlet Hastanesi morguna, oradan da Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.