Mardin ve Antep'te meydana gelen trafik kazalarında 35 kişi hayatını kaybetti. Antep'te bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu olay yerine gelen ekiplere otobüs çarptı, 15 kişi öldü. Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı, 20 kişi öldü. Hayatını kaybeden yurttaşlar, düzenlenen törenlerin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Antep ve Mardin'de katliam gibi iki kaza: 35 kişi yaşamını yitirdi

Antep ve Mardin’de dün meydana gelen trafik kazalarında 35 kişi hayatını kaybederken 57 kişi de yaralandı. Mardin’deki kazada 20, Antep’teki kazada 15 kişi hayatını kaybetti.

MARDİN'DE KATLİAM GİBİ TRAFİK KAZASI: 20 ÖLÜ, 26 YARALI

Kaza, dün akşam saatlerinde Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında freni boşalan TIR, önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir TIR çarptı.

Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi de yaralandı. 2 sürücünün gözaltına alındığı kazaya ilişkin adli soruşturma başlatıldı.

YAŞAMINI YİTİRENLER İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Mardin'in Derik ilçesinde art arda yaşanan iki trafik kazasında hayatını kaybeden 19 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Ailelerine teslim edilen cenazelerden, İnan Berk, İbrahim Halil Has, İsa Ayebe, Ahmet Aktay, Ünal Ekinci, Bese Bağlayan, Mülkiye Acar, Hamit Akkoyun, Servan ve Mihriban Tanrısever, Fesih, Kemal ve Velat Dağ, İrfan Aktaş, Baran Açan, Hatip Denk ve Sitti Abun için Derik'te ayrı ayrı camilerde tören yapıldı.

ANTEP'TE 15 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Antep'te katliam gibi kaza meydana geldi. Bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu olay yerine gelen ekiplere otobüs çarptı. Yaşanan kaza nedeniyle 15 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 3 itfaiye personeli, 3 sağlık personeli ve 2 gazeteci olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

ANTEP'TE YAŞAMINI YİTİRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Antep'te kaza yapan araca müdahale edenlere yolcu otobüsünün çarpmasıyla hayatını kaybeden aralarında sağlık ve itfaiye çalışanlarının da bulunduğu 7 kişi, düzenlenen törenin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Sağlıkçılar Tuba Uzdilli, Adbullah Kütük ve Halil Özden'in cenazeleri Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesindeki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Mehmet Bozkurt (59), Mehmet Polat (57) ve Ahmet Polat'ın (29) cenazeleri ise Şehreküstü İtfaiyesi'ndeki törenin ardından Asri Mezarlıktaki Bahattin Nakiboğlu Camisi'ne götürüldü. Kazada hayatını kaybedenlerden Hacı Mehmet Özsoy'un cenazesi de aynı camiye getirildi.

antep-ve-mardin-de-katliam-gibi-iki-kaza-35-kisi-yasamini-yitirdi-1054785-1.

Hayatlarını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanı Muhammed Abdulkadir Esen (25) ile Umut Yakup Tanrıöver de (26) Antep ve Urfa'da düzenlenen törenlerin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

AA