Anya Kohanchik ve Dj Funky “C” Mitte’de buluşuyor

Mitte, 12 Aralık Çarşamba akşamı egzotik sesi ve güçlü yorumuyla adını Ukrayna’dan dünyaya duyuran Anya Kohanchik ve Türkiye’nin en sevilen DJ’lerinden DJ Funky “C”yi ağırlayacak.

40’lardan günümüze uzanan müzik türlerinden bir seçki sunacak olan ikili, Karaköy’de müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Her hafta ağırladığı yerli – yabancı isimlerle Karaköy’ün eğlence durağı olarak yoğun ilgi gören Mitte, kaliteli müzik ve eğlenceyi Ukrayna’dan dünyaya duyuran Anya Kohanchik ve DJ Funky “C”yle devam ettiriyor.

Ukrayna’nın başarılı pop şarkıcısı Anya Kohanchik, Türkiye’nin en başarılı DJ’lerinden DJ Funky “C” ile özel bir performansa imzasını atmak için 12 Aralık Çarşamba akşamı Mitte’ye geliyor.

Güçlü sesi ve başarılı yorumlarıyla uluslararası caz yarışmalarında, müzik festivallerinde Ukrayna’yı temsil ederek dikkatleri çeken, Los Angeles’ta müzik hayatına devam eden Anya Kohanchik, DJ Funky “C” ile Mitte misafirlerine müzik ve eğlence şöleni yaşatacak…

Saat 23:00 itibarıyla 40'lı yıllardan günümüze jazz standartlar, blues, salon, funk, disco, pop, RnB gibi farklı türlerden bir repertuar sunacak olan ikili, Karaköy’de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye imzasını atacak.