31 Temmuz’da Sakarya Akyazı, Acelle Yaylası’ndaki gerçekleşmesi planlanan konseri 'hakkında çıkan yalan haberler' gerekçe gösterilerek iptal edilen Apolas Lermi'nin Giresun Güce'de vereceği konseri de valilik tarafından iptal edildi.

Apolas Lermi'nin Giresun konseri de iptal edildi

Karadenizli sanatçı Apolas Lermi’nin bir konseri daha engellendi.

Giresun’un Güce ilçesinde "Ağaçbaşı Otçu Şenliği" kapsamında sahne alması planlanan Lermi’nin konseri valilik tarafından iptal edildi.

Apolas Lermi, konserinin yasaklandığını sosyal medyadan duyurdu.

Lermi konuyla ilgili şunları söyledi:

"Yeni iptalin adresi Giresun Güce. Artık komik geliyor. 17 Temmuz ‘da (yarın) yapılması planlanan Ağaçbaşı Otçu Şenliği konserimiz de, valilik tarafından iptal edilmiştir. Bu iptale karşı direnen Güce Belediyesi’ne ve emekçilerine çok teşekkür ederim."

Apolas Lermi, ayrıca, "İyi yönetici, iyi gazeteci ve iyi dost, kritik zamanlarda yaptıklarıyla iyidir. Sessiz ve duyarsız kalarak bu yaşananlara ortak olan kötüleri görüyoruz. Ve bu karanlık dönemde bir şekilde bizimle dayanışma içinde olmaya çalışan herkese teşekkürler. Sizlerin de farkındayız" diye yazdı.

Lermi'nin 31 Temmuz’da Sakarya Akyazı Acelle Yaylası’nda gerçekleşecek olan konseri 'hakkında çıkan haberler' gerekçe gösterilerek iptal edilmişti.