İstanbul'da öldürüldükten sonra cansız bedeni Arnavutköy'de bir ormana gömülen Melahat İşbilir'in katil zanlısının oğlu Batuhan Ünlü olduğu ortaya çıktı

Arnavutköy'de cansız bedeni ormana gömülü halde bulunan kadını oğlu öldürmüş

İstanbul'da bir kadının öldürüldükten sonra ormanlık alana gömülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin öldürülen kadının oğlu Batuhan Ünlü olduğu bildirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün (13 Ocak) Arnavutköy'de ormanlık alanda Melahat İşbir'e ait olduğu belirlenen cansız bedenin battaniyeye sarılı ve gömülü vaziyette bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Olay yeri ve kadının evinin çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri cinayetle ilgili, öldürülen Melahat İşbir’in 21 yaşındaki oğlu Batuhan Ünlü ve arkadaşı Furkan S.’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin Melahat İşbir’i taşıyıp ormanlık alanda gömdüklerini tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Arnavutköy'de ormanlık alana mantar toplamaya çıkan iki genç tarafından, battaniyeye sarılı ve gömülmüş halde bir kadına ait olduğu belirlenen cansız beden bulunmuştu. Polis ekipleri, başına sert bir cisimle vurulduğu belirtilen kadının, 40 yaşındaki Melahat İşbir olduğunu tespit etmişti.