Arnavutköy'de iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Yolun yapımından bu yana 73 kaza olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ercan İka ise belediyeye tepki gösterdi.

Arnavutköy'de kaza: Muhtardan belediyeye tepki

Arnavutköy'de sürücüsünün trafik ışıklarında dönüş yapmaya çalıştığı otomobil, başka bir otomobil ile çarpıştı. Otomobildeki 3 kişi yola savruldu, diğer otomobilin sürücüsü de yaralandı. Yolun yapımından bu yana 73 kaza olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Ercan İka, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

DHA'da yer alan habere göre kaza, dün saat 18.00 sıralarında Adnan Menderes Mahallesi Egemen Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü Serkan Çakır'ın trafik ışıklarda dönüş yapmaya çalıştığı otomobil, yoldaki bir başka otomobile ortadan çarptı. Çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken, diğer otomobildeki 3 kişi yola savrularak yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada yaralanan 4 kişinin hastanedeki tedavileri devam ederken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

MUHTARDAN TEPKİ: 73 KAZA OLDU

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Ercan İka, Egemen Caddesi'nde güvenlik tedbiri alınmadığını söyleyerek, İBB'ye tepki gösterdi. Muhtar İka, "Bu yol havalimanı güzergahında bulunan bir yol. Yapımından bugüne 73 kaza yaşandı. Bu yolda araçlar çok hızlı geçiyorlar. Burada okul var mahalleli tedirgin, ben şikayetçiyim. Dilekçe yazıyorum Büyükşehir'e, bana karar gösterip ret veriyorlar. Yeter artık, bu yola bir önlem alınması lazım" dedi.