Arsenal, koronavirüsle mücadelede ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 15 ton yardım malzemesi bağışında bulundu. Yardımlar arasında 30 bin gıda malzemesi, temizlik ve hijyen ürünleri bulunduğu belirtildi

Arsenal'den ihtiyaç sahiplerine 15 ton yardım malzemesi

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadelede ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 15 ton yardım malzemesi bağışında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, yardımlar arasında 30 bin gıda malzemesi, temizlik ve hijyen ürünleri bulunduğu belirtildi.

İngiliz ekibinin yardım kuruluşlarının koronavirüsle mücadele fonlarına da 150 bin sterlin bağışlayacağı kaydedildi.

PREMİER LİG OYUNULARI KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

İngiltere Premier Lig'de forma giyen futbolcular yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadeleye destek için yardım kampanyası başlatmıştı.

Liverpool kaptanı Jordan Henderson ile Manchester United kaptanı Harry Maguire, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla, Premier Lig oyuncuları olarak "Futbolcular Birlikte" isimli bir girişim oluşturduklarını duyurmuştu.

Açıklamada, "Futbolcular olarak, ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için herhangi bir kulüp ve ligden bağımsız bir şekilde bu gönüllü girişimi başlatmış bulunuyoruz" ifadelerine yer verilmişti.