İngiltere Premier Lig'de oynanan Londra derbisinde lider Arsenal, deplasmanda Tottenham'ı 2-0'la geçti. Karşılaşmanın son dakikalarında Tottenhamlı oyuncularla tartışan Arsenal kalecisi Ramsdale, taraftarın tekmeli saldırısına uğradı. .

Arsenal kazandı, saha karıştı! Taraftar kaleciye tekme attı

Ligin 20. hafta mücadelesinde, sezonun formda ekibi Arsenal, Şampiyonlar Ligi vizesi almak için mücadele eden Tottenham'ın konuğu oldu.

Karşılaşmayı baştan sona kontrolü altında götüren konuk ekip, 14. dakikada Hugo Lloris (kendi kalesine) ve 36. dakikada Martin Ödegaard'ın ağları sarsmasıyla rakibini 2-0 mağlup ettİ.

Puanını 47'ye yükselten Arsenal, en yakın rakibi ikinci sıradaki Manchester City ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardı. Tottenham ise 33 puanla 5. sırada kaldı.

SİNİRLER GERİLDİ

Mücadelede son düdük sonrası saha içinde gergin anlar yaşandı. Arsenal kalecisi Ramsdale ile Tottenham forveti Richarlison arasında sinirler gerildi. Sahaya giren bir güvenlik görevlisi Ramsdale ile Richarlison'u ayırdı ve Arsenal kalecisini saha kenarına doğru itti.

TARAFTAR TEKME ATTI

Bu sırada Arsenal'da Martinelli takım arkadaşı Ramsdale'in yanına doğru gitti. Saha kenarına oldukça yakın olan futbolcuların yanına sakince bir taraftar yaklaştı. Tribünde bulunan taraftar, saha içindeki Ramsdale'e tekme attı. Ramsdale hemen bölgeden uzaklaştı.

Güvenliklerin tribüne geri itmesinin ardından tekme atan taraftar bir anda kaçmaya başladı. Arsenal'ın yıldızı Granit Xhaka kenardaki taraftarlarla tartışmaya girdi. Bu sırada Granit Xhaka ile Tottenham oyuncuları arasında sinirler gerildi.