Arzu Sabancı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de. Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" dedi. Sabancı'ya CHP'li Engin Özkoç'tan destek geldi.

Arzu Sabancı: Ülkemde mülteci istemiyorum

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı, Instagram hesabından mülteci karşıtı paylaşımda bulundu. Sabancı, "Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" dedi. Sabancı'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'tan destek geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hepsini geri göndereceğiz" sözleriyle başlayan “mülteci” tartışması, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “yabancı uyruklulara su faturasını 10 kat zamla yapacağını açıklamasıyla devam etmişti.

O tartışmaya Arzu Sabancı da katıldı.

"Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" diyen Sabancı, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" diye yazdı.

arzu-sabanci-ulkemde-multeci-istemiyorum-903245-1.

CHP'Lİ ÖZKOÇ'TAN DESTEK

Sabancı'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'tan da destek geldi. ÖZkaç Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Arzu Sabancı hanımefendi açık yüreklilikle konuşmuş. Tebrik ediyorum Nerede iş dünyasının diğer babayiğitleri? Suça sessiz kalanlar hata yapanlar kadar suçludur! KORKMAYIN SES ÇIKARIN!" dedi.