Sosyal medyada Covid-19 aşısına karşı paylaşımlar yapan Denizli Son Nokta internet sitesinin sahibi Erol Kes, Covid-19'dan öldü.

Aşı karşıtı gazeteci Covid-19'dan öldü

Denizli Son Nokta internet sitesinin sahibi olan ve aşı karşıtı söylemleriyle gündeme gelen Erol Kes, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

Gazeteci Erol Kes, Covid-19'a yakalanarak hayatını kaybetti. Kes'in sosyal medyadaki paylaşımları gündem olmuştu.

'NE COVID-19'A İNANIYORUM NE DE SONUÇLARINA'

Sosyal medyada Covid-19 aşısı karşıtı paylaşımlarda bulunan Erol Kes, "Ne Covid-19'a inanıyorum ne test sonuçlarına" ifadelerini kullanmıştı. Sıkça sosyal medya gruplarında koronavirüsün gerçek olmadığını ve aşının insan hayatı için oyun olduğunu dile getiren Erol Kes'in vefatı sahibi olduğu Denizli'de Son Nokta haber sitesinde şöyle duyuruldu:

"Denizli'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Erol Kes, bir süre önce koronavirüse yakalandı. 10 Eylül'de durumu ağırlaşan Kes, yoğun bakıma alındı. Bugün ise gazeteci Kes'ten acı haber geldi."

"AŞI KARŞITI DEĞİLİM AMA..."

Kes, sosyal medya hesabından yaptığı aşı karşıtı paylaşımlarda "Aşı karşıtı değilim ama bu kez inandıramadılar. Kızamık, sıçiçeği, çocuk felci gibi aşılara inanıyorum ama covid aşısını inandıramadılar" gibi ifadelere yer vermişti.