Rize-Artvin Tabipler Odası Hekimleri “Hey Yönüyle Aşı ve Sağlığımız” konulu halk toplantısı düzenledi. Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Tiyatro Kulubü oyuncuları, aşının önemini tiyatro gösterisi ile anlattı

Aşının önemini tiyatroyla anlattılar

DİLAN ŞAHİNBAŞ

Rize-Artvin Tabipler Odası Hekimleri “Hey Yönüyle Aşı ve Sağlığımız” konulu halk toplantısı düzenledi.

Artvin İyi Hekimlik Halk Sağlığı Toplantıları başlığı altında halk toplantıları düzenleyen Rize-Artvin Tabipler Odası Hekimleri ilk toplantıyı “Her Yönüyle Aşı ve Sağlığımız” konusuyla Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde düzenledi. Yapılan toplantıya Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Alpay Azap katılım gösterdi.

Her Yönüyle Aşı ve Sağlığımız toplantısı Artvin’de yaşayan ve aşı ile ilgili bilgi veren insanların video gösterimiyle başladı. Video gösteriminin ardından Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Tiyatro Kulubü oyuncularının aşı konulu tiyatro gösterisiyle devam etti.

Yapılan tiyatro gösterisinin ardından Prof. Dr. Alpay Azap aşı hakkında bilinenleri ve bilinmeyenleri anlatarak katılımcıları bilgilendirdi. Toplantı katılım gösterenlerin sorularıyla sona erdi.