İnternette gündem olan ve 'Filozof Atakan' olarak tanınan 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında sosyal medya hesabından yaptığı çirkin paylaşımlar nedeniyle gözaltına alınan Erkan Naldemirci, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Atakan'a yönelik paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan kişi adli kontrolle serbest

İnternette gündem olan ve ‘Filozof Atakan’ olarak tanınan 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlar yapan Erkan Naldemirci hakkında soruşturma başlatıldı.

Sözcü'den Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etme” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında bugün gözaltına alınan Erkan Naldemirci, Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne getirildi.

Suçlamaları kabul etti

Savcılıktaki ifadesinin ardından adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Naldemirci, haftanın 4 günü imza vermesi şartıyla adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli Erkan Naldemirci’nin savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kabul ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyaya düşen videosuyla dikkatleri çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal sözler sarf eden Erkan Naldemirci isimli erkek, Özyeğin Üniversitesi’ndeki işinden çıkarılmıştı.

Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci isimli erkek, son dönemde sosyal medyada gündeme gelen 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında skandal sözler paylaşmıştı. Çocuk istismarını savunan Naldemirci, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda 10 yaşındaki çocuğu hedef göstererek “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramıza geri döner” demişti.

10 yaşındaki çocuğa karşı ağza alınmayacak küfürler sarf eden Naldemirci, “İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın" paylaşımında bulunmuştu.