Milli Eğitim Bakanlığı, AFAD, Göç İdaresi Başkanlığı ve Adli Tıp Kurumu'na ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Fotoğraf: AA

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Göç İdaresi Başkanlığı ve Adli Tıp Kurumu'na (ATK) ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Talim ve Terbiye Kurulu üyeliğine Fatih Kıratlı atanırken, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan ise görevinden alındı.

AFAD'da açık bulunan Başkan Yardımcılığı'na Mülkiye Müfettişi Uğur Sezer, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü'ne Orhan Tatar, Afetlere Müdahale Genel Müdürlüğü'ne İsmail Palakoğlu, Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürlüğü'ne Ahmet Nehar Poçan, Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Mustafa Havan, Rehberlik ve Denetim Başkanlığı'na ise Mülkiye Müfettişi Önder Bozkurt atandı.

Göç İdaresi Başkanlığı'nda açık bulunan Başkan Yardımcılığına Mehmet Hamdi Özçelik'in ataması gerçekleştirilirken, Adli Tıp Kurumu 8. Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp üyeliğine ise İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalçın Büyük görevlendirildi.

TMSF VE EPDK’YE ATAMA

TMSF Kurulu 2’inci Başkanlığı’na Fatih Sultan Mehmet Yıldırım, Adli Tıp Kurumu 8. Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Doç. Dr. Yalçın Büyük, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Üyeliği’ne Mehmet Uğur Dilipak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Erdinç Karagöz, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılıklarına Abdullah Karaboyacı, Faruk Gözübüyük ve Mustafa Kılınç getirildi.