Ataşehir Belediyesi, Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön’ün rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtilerek Ön'ün görevine son verildiği açıklandı.

Ataşehir Belediyesi, rüşvet aldığı iddia edilen müdürü görevden aldı

Ataşehir Belediyesi'nde görevli Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddialarına dair görüntülerin sosyal medyada servis edilmesi üzerine belediyeden açıklama yapıldı.

Açıklamada, söz konusu görüntülerle ilgili içeriğin doğruluğu konusunda inceleme başlatıldığı, Ön'ün görevine son verildiği bildirildi.

Belediyenin açıklaması şöyle:

"Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, başkanlık emriyle Teftiş Kurulu Müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir.

Haberlerdeki görüntülere dair Kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı’na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir."