İstanbul'un Ataşehir ilçesinde darp edildiği şikayetinde bulunduktan üç gün sonra evinde ölü bulunan Çilem Büşra Yılmaz'ın erkek arkadaşı Serkan Ö. “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
Ataşehir'de evinde ölü bulunan Çilem'in erkek arkadaşı 'intihara yönlendirmek'ten tutuklandı

İstanbul'da evinde ölü bulunan 32 yaşındaki Çilem Büşra Yılmaz'ın erkek arkadaşı “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklandı.

Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi'nde Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında erkek arkadaşı Serkan Ö. ile tartışan Çilem Büşra Yılmaz, bir süre sonra Serkan Ö'yü cep telefonuyla görüntülü aradı. Bu konuşmanın sonrasında Serkan Ö. polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Eve giren sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan Serkan Ö, dün Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. 

Çilem Büşra Yılmaz'ın, 2 Haziran'da kolunun kırılması üzerine Serkan Ö'den şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Bu şikayet üzerine 3 Haziran'da ifadesine başvurulan Serkan Ö, serbest bırakıldı. Yılmaz'ın Serkan Ö. hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı da ortaya çıktı.

ŞAHIS HAKKINDA İKİ FARKLI SORUŞTURMA

Serkan Ö. hakkında kadının kolunun kırılması üzerine şikayetçi olması ve kadının şüpheli görülen ölümü üzerine iki soruşturma başlatıldı.

Yılmaz’ın kolunun kırılması olayı ile ilgili açılan "aile içi şiddet" soruşturması çerçevesinde ifadesi alınan Serkan Ö, savcılık tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Serkan Ö, mahkemeden önce Yılmaz’ın ölümünü soruşturan Cumhuriyet savcısı tarafından da ifadesi alındı.

Serkan Ö, “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.