İstanbul Ataşehir'de 4 katlı bir apartmanın giriş katındaki dairede çıkan yangını söndürmeye gelen itfaiye ekipleri, evdeki bazanın içinde bir kadına ait yanmış cansız beden buldu. Kadının vücudunda kesikler olduğu belirlenirken, çekyatın yanında balta görüldü. Olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Ataşehir'de yangına giden ekipler baza içinde bir kadına ait cansız beden buldu!

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde itfaiye ekipleri yangına gittikleri evde bazanın içinde çarşafa sarılı şekilde yanmış cansız beden buldu.

Bugün saat 13.30 sıralarında Ataşehir ilçesi Mevlana Mahallesi Malazgirt Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana gelen olaya göre, binadan dumanların çıktığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İHA'nın haberine göre, yangına müdahale için eve giren ekipler bazanın içinde çarşafa sarılı şekilde yanmış olan ve henüz kimliği belirlenemeyen yabancı uyruklu bir kadına ait cansız beden ile karşılaştı. Cansız bedenin yanında ise balta bulunduğu öğrenildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Evde kiracı olan yabancı uyruklu G.K. ile F.Y. ile evin sahibi gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yaşanan olayı anlatan Hayriye Aktaş, “Duyduğum kadarıyla 2 gün önce öldürmüşler, şişmiş. Şişince halıya sarıp yakmışlar. Yabancı uyrukluymuş.” dedi