Austria Wien, dün Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada taraftarların yabancı cisim attığı Altay Bayındır'dan özür diledi.

Austria Wien: Altay Bayındır'dan özür diliyoruz

Austria Wien, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı özür mesajı yayımladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Avusturya'nın Austria Wien ekibini 2-0 yendi. Maçın 44. dakikasında top toplayıcının Altay'a top vermemesi sonucunda tecrübeli kaleci durumu hakeme bildirdi. Bunun üzerine kale arkasında bulunan Austria Wien taraftarlarının, tribünden sahaya attığı yabancı madde kaleci Altay'a geldi.

Karşılaşmada yaşananlara ilişkin Austria Wien takımından açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Viola Park'ta Fenerbahçe ile evimizde oynadığımız play-off maçında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle tüm stadyum ziyaretçilerinden resmi özür dileriz. Stadyum içinde ve çevresinde meydana gelen olaylar şu anda dahili olarak ve ilgili tüm dış ortaklarla birlikte ele alınmaktadır. Amacımız tüm ziyaretçiler için güvenli bir stadyum deneyimidir" denildi.

Açıklamada ayrıca Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'dan da özür dilendi.

Kulüpten yapılan açıklamada, şunlar ifade edildi: "Özellikle Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'dan özür dilemek isteriz. Sahaya cisim atmak, kulüp olarak bizim de müsamaha gösteremeyeceğimiz, affedilemez hatalı bir davranıştır."