Avcılar'da 'çocuğum hasta' diyerek banka soyan şüpheli yakalandı

Avcılar’da ‘Çocuğum Hasta’ diyerek banka soyan şüpheli, polis ve jandarmanın ortaklaşa düzenlediği operasyonun sonunda Amasya’da yakalandı.

SOYGUNU İHTİYAÇ NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Şüphelinin Amasya’da saklandığını tespit eden polis ekipleri harekete geçti. Jandarmayla yapılan ortak operasyonda Naim D. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında bir adet kuru sıkı tabanca ve 5 bin lira ele geçirildi.

avcilar-da-cocugum-hasta-diyerek-banka-soyan-supheli-yakalandi-636604-1.

İHA'da yer alan habere göre, İstanbul’a getirilen şüphelinin ifadesi Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinde alındı.

Soygunu gerçekleştirilen şüphelinin daha önce suç kaydının bulunmadığı, soygunu da ihtiyaç nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

27 Eylül'de Avcılar'da bir banka şubesine gelen silahlı bir kişi, banka çalışanlarını etkisiz hale getirdikten sonra kasada bulunan bir miktar parayı alıp kaçarak izini kaybettirmişti. Banka çalışanlarının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri incelemelere bulunmuş, şüphelinin bankadan 32 bin lira çaldığı tespit edilmişti.