Avcılar'da tiyatro festivali 27 Mart'ta başlıyor

27 Mart - 2 Nisan arasında Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Tiyatro Festivali’ ile 5 oyun Avcılar seyircisiyle buluşacak.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında başlayacak, Avcılar Belediye Konservatuarının düzenlediği Tiyatro Festivalinin, ilk oyununun ücretsiz biletleri 24 Mart Cuma günü dağıtılmaya başlanacak.

Festivalin açılışı 27 Mart Pazartesi günü 20.30’da Barış Manço Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli oyunla gerçekleşecek. Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu, Fatih Gülnar’ın başrollerini paylaştığı oyunda; sosyal medya takıntısından maç çılgınlığına, dizi saplantısından ters giden sürprizlere kadar kahkaha dolu bir ilişki komedisi sanatseverleri bekliyor.

TİYATRONUN KALBİ AVCILAR’DA ATIYOR

Toplam 1 hafta sürecek olan festivalde ise tam 5 oyun sanatseverlerle buluşacak. 27 Mart’ta ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ oyunuyla açılacak festival, 29 Mart Çarşamba günü ‘Ahududu’ adlı oyunla devam edecek. 31 Mart Cuma günü Fırat Tanış ve Sevinç Erbulak’ın başrollerini paylaştığı ‘Ayrılık’ sahnelenirken, 1 Nisan Cumartesi akşamı Nazım Hikmet’in yazdığı ‘ İvan İvanoviç Var mıydı Yok muydu’ isimli oyun Avcılarlı sanatseverlerle buluşacak. ‘Tiyatro Festivali’ 2 Nisan Pazar günü oynanacak ‘Akidezadeler’ oyunuyla perdelerini kapatacak.

avcilar-da-tiyatro-festivali-27-mart-ta-basliyor-263166-1.