Avrupa devleri Muriç'in peşinde

Sezona fırtına gibi giren Vedat Muriç’i, Kosova Milli Takımı’nda da kimse durduramıyor. Çekya karşısında 1 gol atan 25 yaşındaki golcü, İngiltere’ye 1 gol, 2 asist ile oynadı. Muriç'in performansı Avrupa devlerinin de ilgilisini çekti, Tottenham ve Atletico Madrid Vedat Muriç'in peşine düştü.

Süper Lig’e verilen 12 günlük milli arada Fenerbahçe’de yıldızlar, sergiledikleri performanslar ile teknik ekibin yüzünü fazlasıyla güldürdü. Vedat Muriç, Ozan Tufan ve Deniz Türüç, sarı-lacivertliler adına ön plana çıkan oyuncular oldu.

Ülkesi her ne kadar sahadan 5-3 yenik ayrılsa da Muriç, 1 gol ve 2 asistlik performansın altına imza attı. Ayrıca yıldız futbolcuyu bu mücadelede İngiltere Premier Lig’in köklü kulüplerinden Tottenham’ın scout ekibi takip etti. Ayrıca 3. sırada yer alan Kosova’nın halen gruptan çıkma ihtimali de bulunuyor.

Simeone istedi, Atletico devreye giriyor

Hürriyet'in aktardığına göre, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in Muriç'in transferi için harekete geçtiği iddia edildi. Atletico Madrid yöneticilerinin de Fenerbahçe'nin sıradaki lig maçlarını izlemek için Türkiye'ye temsilci göndereceği de belirtildi.