Ayasofya’nın cami olarak ibadete açıldığı Cuma namazına AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, koronavirüse yakalandı.

Ayasofya’nın açılışına katılan bir AKP’li milletvekili daha koronavirüse yakalandı

AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, son 1 ay içerisinde 7 kez koronavirüs testi yaptırdığını ve hepsinin negatif olduğunu 8. testinin ise pozitif çıktığını açıkladı.

Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da virüsün ağır semptomlarınının olmadığını belirterek, "Son 1 ay içinde 7 kez Covid-19 testi yaptırdım. En son 7 Ağustos 2020 (Dün) Gece 23:00 sularında sonuçları açıklanan 8. Covid-19 PCR testim, ne yazık ki pozitif çıktı. Virüsün bende ağır semptomları belirtileri söz konusu değildir. Doktorlarımız tarafından 14 Gün süresince Ankara'daki ikametimizde ilaç tedavisi ile karantinada kalmam öngörülmüştür" dedi.

Sağlık durumumda endişe edilecek bir husus olmadığını belirten Türkoğlu, uyarılarda bulunarak herkesin maske, mesafe ve hijyen hususlarına önem verilmesini istedi.

ayasofya-nin-acilisina-katilan-bir-akp-li-milletvekilinin-daha-koronavirus-testi-pozitif-cikti-766223-1.
Hacı Bayram Türkoğlu

AYASOFYA’NIN AÇILIŞINA KATILMIŞTI

Türkoğlu, Ayasofya’nın cami olarak ibadete açıldığı Cuma namazına katılmış, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da, “#Fatih’in Emaneti, Fethin Sembolü #AyasofyaCamii'nin 86 Yıllık Esareti, Bugün Nihayete Erdi. Ve İlk #Cuma'yı Kımak #Nasip Oldu * Bizlere Bu Günleri Görmeyi #Kısmet Eden Allah'a #Hamd; Fatih’in Emanetini Asıl Sahipleri İle Buluşturan Başkan Sn. @RTErdogan'dan Allah #Razı Olsun” ifadelerini kullanmıştı.

AKP Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi de Ayasofya açılışına katılmış, ardından koronavirüse yakalanmıştı.